Byens Tag - yoga

Stress Sensitiv Yoga

Her tager undervisningen sigte mod at modvirke vaner i retning af at presse sig selv, vaner i retning af præstation, konkurrence, målorientering m.m. Undervisningen sigter mod at modvirke fokus på det ydre, på at leve op til noget - at det som giver vaner i retning af ikke at mærke dig selv.

I stedet undervises med fokus at respektere krop og sind, på at at mærke din krop og den muligheder og dens grænser - og respektere begge dele. På at træffe små bitte sunde og gode valg, og at det er ok at vælge om. Den holdning inviteres du til igen og igen - og yoga har den store fordel, at du får lejlighed til at det bliver kropslige vaner, også udenfor yogalokalet.

Der opstår nogengange et virkeligt velgørende fokus på at være. På at være dig. På at være lige her, lige nu. Men det er ikke et mål, vi styrer efter - det er ikke en præstation du skal levere.

Stress Sensitiv Yoga og Traumesensitiv yoga har samme gode virkning på dit psykiske, mentale liv som mindfullness. Men med en sund og solid forankring i kroppen og det fysiske.

Der er en del mennesker, som ikke har godt af mindfullness, som kan have glæde og nytte af Stress Sensitiv Yoga og Traumesensitiv Yoga. Desuden yoga øvelserne en række sunde og velgørende bivirkninger.

Ind imellem kan man tænke, at den Stress Sensitive Yoga og den Traumesensitive yoga i sin holdning til yoga og måden der undervises på måske har allerbedst fat i yogaen essens, og den oprindelige form. Det er der mange holdninger til, og vi er ikke ude på at påvirke eller pådutte dig eller andre nogen holdninger eller overbevisninger - ud over en mere sund og fleksibel holdning til dig selv.


Byens Tag • Immervad 1 • 8000 Århus C • mail: byenstagyoga@gmail.com