Byens Tag - yoga

Her kan du læse hvad deltagerne synes

 

Kvinde, 52 år:

Sensitiv Yoga har fået mig til at kunne mærke hvem jeg er og hvad jeg føler. Det har betydet at den indre uro jeg har haft i 34 år, er fuldstændig forsvundet. Hvordan lykkedes det at få uroen til at forsvinde? I yogatimerne følges instrukserne fra Kirsten, hvor hun undervejs siger at jeg selv skal mærke hvad jeg har lyst til, og hvor min egen grænse er. Der er ikke noget rigtigt eller forkert. Man bliver ikke bedømt. Øvelserne gør noget afslappende og afstressende for kroppen. Hver gang når jeg går fra yogatimen, føler jeg mig afslappet, og folk på gaden bemærker min ro. Kan anbefales til at få ro i livet og tankerne på plads lige der, hvor man selv synes de skal være. Jeg kan også nævne at mit blodtryk har ændret sig positivt. Det er faldet fra 175 over 110, - til 120 over 85.

Mand, 27 år:

Jeg har nu gået til Sensitiv Yoga ved Kirsten i et halvt års tid, og har været super glad for det. For mig har det haft en positiv virkning i forhold til mit stressniveau. Jeg er blevet bedre til at slappe af og mærke mig selv. Derfor kan jeg kun give stedet mine bedste anbefalinger.

Kvinde, 60 år:

Jeg har gået til Sensitiv Yoga i en lang periode hos Kirsten. Det har betydet meget for mig - ja alt - at der max. har været 5 på holdet, da det har været svært for mig, at skulle forholde mig til mange mennesker på én gang. Yogatimen foregår i det dejligste lokale, hvor jeg med det samme har følt ro, varme og tryghed. Kirsten's undervisning bærer præg af mange års erfaring med yoga, med stor indsigt i yogaens betydning for mennesket.

Yogatimerne er en blanding af yoga og mindfulness, oplever jeg. Alt foregår i et stille og roligt tempo, hvor jeg oplever at kunne følge med, og komme dybt ind i øvelser og afslapning. Kirsten er go til at guide mig gennem øvelserne, hvor jeg hele tiden bliver mindet om, at jeg selv bestemmer hvor meget jeg kan yde, og vil være med til - og det er alfa omega for mig.

For mine problemer med angst, stress og traume har det betydet:

- en større ro i min krop - langt bedre nattesøvn

- en tidligere stor uro og angst, er reduceret til næsten ikke eksisterende

- en indre ro og varme i kroppen

- større overskud til socialt samvær (som har været helt væk)

- går hjem fra yogatimen med en let gang og stort velvære, og har en dejlig lethed i min krop

- at kunne få redskaber med hjem, til at gøre min hverdag bedre

Ville gerne kunne gå til Sensitiv Yoga 2 - 3 gange om ugen, hvis det var muligt (også økonomisk) Men heldigvis er der jo stuegulvet derhjemme. Timerne hos Kirsten har også motiveret mig til hjemmeyoga. Så tak for det også.

Mand, 25 år:

Den Sensitive Yoga giver mig en dejlig ro i kroppen og sindet. Det er en speciel oplevelse, som det kan tage et par gange at vænne sig til, men når man først finder en vej, både fysisk og psykisk, så er det meget afslappende.

Kvinde, 43 år:

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, da jeg får så utrolig meget tilbage for en meget lille indsats. - en ubeskrivelig indre ro jeg ellers ikke kan finde - en behagelig lethedsfølelse i kroppen - fornyet energi og overskud - en balance i kroppen, da alle spændinger og ømme led er væk efter yogatimen - en tryghed i få deltagere, et roligt og behageligt lokale uden musik, lyde og forstyrrende larm Jeg overvejer nogle gange at komme til yoga blot for at ligge og lytte til Kirsten's beroligende og milde stemme.


Byens Tag • Immervad 1 • 8000 Århus C • mail: byenstagyoga@gmail.com